TRUE fitness apparatuur werkt samen met WeBuyGymEquipment

Als u fitnessapparatuur verkoopt, komt u er snel achter dat TRUE® de wereldleider is in eersteklas apparatuur voor de commerciële and huismarkt, als u op zoek bent naar gloednieuwe producten.

Het is bekend dat TRUE fitness apparatuur verkoopt, maar u realiseert zich misschien niet dat ze u ook kunnen helpen bij het verkopen van gebruikte fitnessapparatuur via hun partner WeBuyGymEquipment. 

TRUE werkt samen met We Buy Gym Equipment in een spannende actie voor dealers van fitnessapparatuur, dealers van gebruikte fitnessapparatuur en degenen die fitnessapparatuur willen inruilen. Dit zijn spannende tijden voor diegenen die commerciële fitnessapparatuur willen kopen of verkopen.

true fitness equipment


Frank Trulaske, oprichter en CEO van TRUE, floreert al meer dan 34 jaar door superieure producten, service en ondersteuning te leveren.

Hij zei: “Ons doel is om leider te zijn op het gebied van technologie, innovatie, prestaties, veiligheid en stijl. TRUE heeft in de loop der jaren vele onderscheidingen ontvangen voor zijn commerciële en retailproducten en blijft de maatstaf voor de industrie ”.

Zowel consumenten als fitnessbegeleiders investeren in TRUE-producten voor de duurzame, commerciële platforms die in al hun cardioproducten worden gebruikt. Dit geldt zowel voor commerciële, lichte commerciële als residentiële fitnessapparatuur.

De fitnessindustrie is zich terdege bewust van TRUE’s trotse productietradities van kwaliteit. De innovatiecultuur bij TRUE heeft geleid tot een volledige lijn van werkelijk buitengewone loopbanden, indoorfietsen, crosstrainers en andere fitnessapparatuur. Als gevolg hiervan profiteren mensen over de hele wereld van de TRUE-ervaring.

TRUE’s gepatenteerde Heart Rate Control®-technologie is slechts een van de opmerkelijke manieren waarop ze eenvoudige en superieure prestaties leveren waar elke gebruiker van kan genieten, en vooral, kan worden gebruikt om persoonlijke gezondheids- en fitnessdoelen te bereiken.

TRUE streeft ernaar om fitnessapparatuur biomechanisch correct en orthopedisch comfortabel te bouwen. Of het nu gaat om het gaaszitje in de ligfiets, de Soft Step® in de crosstrainers of het Soft System® in onze loopbanden, ze leveren het beste.

De kern van hun succes is de niet aflatende en systematische levensduur van zowel onze producten als hun componenten.

True hebben toegewijde medewerkers die de fitnessapparatuur en fitnessproducten in de wereld blijven leveren.

De CEO zei: ”Ons doel is niet om de meeste cardioproducten ter wereld te verkopen, maar om ’s werelds beste premiumapparatuur te leveren voor de gezondheids- en fitnessoplossingen van onze klanten.

Als u een TRUE-machine bezit, maakt u deel uit van een exclusieve fitnessgemeenschap die resultaten levert – uw resultaten. “