Precor apparatuur werkt met ons samen

Precor staat al meer dan drie decennia stevig in het middelpunt van de fitnesswereld. Ze verkopen niet alleen fitnessapparatuur die nieuw is, ze kunnen ook gebruikte fitnessapparatuur verkopen namens hun klanten. Precor blijft fitness stimuleren en beide verkopen commerciële fitnessapparatuur of inruilen fitnessapparatuur.

Ze blijven voorop lopen als ze fitnessapparatuur verkopen door te verbeteren wat mogelijk is op het gebied van ontwerpinnovatie, ledenervaring en service.

Precor Used

Precor begrijpt de uitdagingen waarmee fitnessfaciliteiten in meerdere sectoren worden geconfronteerd en hun team van experts, van verkoop en marketing tot aftersalesondersteuning en service, zorgt ervoor dat uw investering in fitnessapparatuur maximaal wordt benut.

We kopen fitness apparatuur en Precor werken samen om ervoor te zorgen dat dealers van fitnessapparatuur en dealers van gebruikte fitnessapparatuur het allerbeste krijgen. Precor heeft onlangs de mobiele app We Buy Gym Equipment wit gelabeld, zodat ze het inruilproces van gebruikte fitnessapparatuur voor hun klanten kunnen vergemakkelijken.

Het is belangrijk om deze oplossing aan sportschoolbeheerders te leveren, zodat de downtime voor sportscholen tot een minimum wordt beperkt als het gaat om het verwijderen van oude apparatuur en het leveren van de nieuwe fitnessapparatuur

Ze begrijpen dat sportschoolleden tegenwoordig veeleisender zijn, van het willen van HIIT-trainingen, functionele trainingen, spinninglessen en krachttrainingen. Dit is de reden waarom ze een productportfolio hebben ontwikkeld om aan al deze behoeften te voldoen met gepersonaliseerde, hoogwaardige producten en service, gebaseerd op een filosofie van innovatie en fitness staat voorop.

Ze hebben altijd aan de vooravond gestaan ​​van fitnessinnovatie en bekroonde cardioproducten. Ze vonden de gedempte loopband uit en lanceerden de Adaptive Motion Trainer (AMT). Het creëren van ’s werelds eerste elliptische fitness crosstrainer (EFX) en recente upgrade naar een convergerende CrossRamp, die Precor’s’ first to market’-innovatiemerk voortzet. De recente samenwerking met Assault geeft nieuwe dimensies aan de HIIT- en groepstrainingoplossingen die we kunnen bieden in combinatie met Queenax functionele fitnesstrainingproducten. Precor zet de relatie met Spinning®, de wereldleider op het gebied van indoor cycling, voort en lanceerde onlangs de Spinner Chrono Power, waarmee directe vermogensmeting die geen kalibratie vereist en een batterijloze console naar de industrie komt.

De krachtapparatuur van Precor is uitgebreid met nieuwe Olympische banken, Power Rack en Half Rack, terwijl het netwerkfitnessaanbod op de nieuwste CV-consoles voortdurend wordt bijgewerkt om klanten een fantastische cardio-ervaring te bieden.

Of u nu sport apparatuur voor thuis of commerciële fitnessapparatuur wilt kopen, Precor heeft wat u nodig heeft.