Life Fitness heeft het tweedehands terugkoopplatform omarmd

Life Fitness levert al meer dan 45 jaar hoogwaardige fitnessapparatuur. Het Life Fitness-team heeft alles in het werk gesteld om fitnessoplossingen te creëren waar iedereen van kan profiteren, van fitnessliefhebbers tot fitness- en sportschoolaanbieders en nu dealers van fitnessapparatuur en degenen die tweedehands fitnessapparatuur willen inruilen.

Door de jaren heen zijn er veel dingen veranderd, maar hun missie om mensen actief te houden is hetzelfde gebleven.

Life Fitness used

Het begon allemaal met de Lifecycle-hometrainer – een enorme hit. Vandaag de dag is dit succes geëvolueerd en gaat het verder met het breedste assortiment cardio-, kracht- en groepstrainingsproducten in de fitnessbranche. Populaire series fitnessapparatuur, zoals Life Fitness Discover en Life Fitness Signature Resistance, zijn al jaren toonaangevend in het wereldwijde commerciële spel.

Fitness, in zijn vele veranderende vormen, is de afgelopen decennia drastisch veranderd, en Life Fitness is ermee geëvolueerd. Er zijn talloze rages gekomen en gegaan, maar Life Fitness heeft zich aangepast en excelleerde telkens wanneer nieuwe doelen werden gesteld, door mensen altijd aan te moedigen een actief leven te leiden.

De grootste uitdaging voor Life Fitness tot nu toe is ongetwijfeld de wereldwijde pandemie die sportscholen over de hele wereld heeft gesloten.

Hoewel de impact van de coronavirus lockdown’ niet positief is geweest voor bedrijven in het algemeen, blijven de fitnessindustrie en Life Fitness een manier vinden om te floreren

Helaas zijn veel bekende namen failliet verklaart, maar de wereld van thuistraining is gelukkig tegen die trend ingegaan en Life Fitness heeft zich aangepast aan het leven in lockdown

De media bieden nu bijna dagelijkse herinneringen aan het belang van fit blijven, op een manier die niet vóór de pandemie werd gezien. Dit gaat hand in hand met onze missie bij Life Fitness.

Life Fitness-missie:

Onze missie is het aanmoedigen en bieden van manieren om de wereld in beweging te krijgen en mensen te helpen een actief en gezond leven te leiden.

We zeggen dit niet alleen, we doen het. Bij Life Fitness vinden we het buitengewoon belangrijk om te oefenen wat we prediken. De cultuur bij Life Fitness draait om waar onze producten voor staan: actief en gezond leven. Sporttassen zijn net zo gewoon als koffiemokken op ons wereldwijde hoofdkantoor buiten Chicago en op onze negen andere kantoren wereldwijd. Onze productshowrooms doen ook dienst als bruisende sportscholen voor werknemers, en levendige groepstrainingen vormen een belangrijk onderdeel van de dagelijkse routine.

De beste manier om alles te weten te komen over onze fitnessproducten, is door ze elke dag te gebruiken. Mensen helpen gezonder te leven is wat we doen, en de toewijding aan dat doel begint bij onze medewerkers. “