GYM80 Fitnessapparatuur

“Made in Germany” is het kenmerkende statement bij GYM80 – en als u fitnessapparatuur wilt verkopen, zult u snel ontdekken dat GYM80 een geheel eigen kenmerk is. GYM80 is het teken van hoogwaardige fitnessapparatuur wereldwijd.

GYM80 Fitness Equipment

Dat ze fitnessapparatuur van het hoogste niveau verkopen is zeer bekend. Nu kunnen ze u echter ook helpen bij het verkopen van gebruikte fitnessapparatuur. GYM80 en We Buy Gym Equipment hebben hun krachten gebundeld in een opwindende stap voor dealers van fitnessapparatuur, dealers van gebruikte fitnessapparatuur en degenen die fitnessapparatuur willen inruilen.

Naast het ontwikkelen en produceren van krachttoestellen met een onvergelijkbare kwaliteit en veerkracht, kunnen ze u nu ook op andere manieren helpen. Het is een spannende tijd voor sportscholen die commerciële fitnessapparatuur willen verkopen.

Een woordvoerder van GYM80 zei:

“In ons productieproces combineren we state-of-the-art technologie met traditioneel, meesterlijk vakmanschap. Naast lasers en lasrobots hebben we ook allerlei vakmensen in dienst die ons in staat stellen om op onze site in Gelsenkirchen een productiediepte van meer dan 95% te realiseren. ”

GYM80 is sinds 1980 gevestigd in het hart van het Ruhrgebied. Daar creëerden ze het verhaal van een geheel nieuwe standaard van trainingskwaliteit. Met eersteklas biomechanica, vakmanschap en duidelijke ontwerpen hebben ze sindsdien de opleiding verbeterd en trouw blijven aan het Ruhrgebied. Ons hoofdkantoor en onze productiefaciliteiten bevinden zich in het hart van het Ruhrgebied, in Gelsenkirchen!

Ze hebben nu hun bedrijf geëvolueerd en van GYM80 zijn de MED80 gegroeid. MED80 ontwikkelt en produceert trainingsapparatuur voor klinieken, revalidatiecentra, EAP-centra en fysiotherapeuten.

Een woordvoerder van MED80 zei dat het voelde als een natuurlijke progressie van GYM80:

We zijn voortgekomen uit GYM80 als een onafhankelijke medische divisie – dus decennia aan ervaring in de fabricage van professionele krachttrainingsapparatuur voor de fitnessmarkt vloeit naar onze medische trainingsapparatuur.

De” Made in Germany “-krachtmachines – die altijd al bekend stonden om hun innovatief vermogen – vormden het startpunt voor een reis die begon met bodybuilding en nu leidt naar de medische en gezondheidssector.

Het is duidelijk dat het verhaal van een geheel nieuwe standaard van trainingskwaliteit wordt geschreven. Met uitstekende biomechanica, vakmanschap en een duidelijk ontwerp brengen ze een revolutie teweeg in training en bloei door het leveren van superieure producten, service en ondersteuning gedurende meer dan 40 jaar. We kijken met grote verwachting uit naar wat ze de komende veertig jaar op de markt brengen.