Samenwerking met Cybex

Als u overweegt om gebruikte fitnessapparatuur te verhandelen of gebruikte fitnessapparatuur wilt verkopen, zorg er dan voor dat Cybex International bovenaan uw lijst staat. Het is algemeen bekend dat Cybex International eersteklas commerciële fitnessapparatuur produceert, maar u realiseert zich misschien niet dat ze u ook kunnen helpen bij het verkopen van gebruikte fitnessapparatuur.

Cubex Used

Cybex werkt samen met WeBuyGymEquipment in een spannende actie voor dealers van fitnessapparatuur, dealers van gebruikte fitnessapparatuur en degenen die fitnessapparatuur willen inruilen.

Ze hebben onlangs hun software wit gelabeld via Life Fitness, de nieuwe eigenaren van Cybex, zodat ze het inruilproces van gebruikte fitnessapparatuur voor hun klanten kunnen vergemakkelijken. Het is een geweldige oplossing voor exploitanten van sportscholen omdat het de downtime voor sportscholen minimaliseert als het gaat om het verwijderen van oude apparatuur en het leveren van de nieuwe fitnessapparatuur.

Cybex-producten leveren ongeëvenaarde resultaten voor sporters, van beginnende gebruikers tot professionele atleten. Het is dus echt een must voor zowel mensen die commerciële fitnessapparatuur willen kopen of gebruikte fitnessapparatuur willen inruilen als het gaat om opknappen!

De toewijding van het bedrijf aan het beoefenen van wetenschap, via het Cybex Research Institute, leidt de fitnessapparatuurindustrie door een wetenschappelijke basis te bieden voor de ontwikkeling van fitnessapparaten die de menselijke prestaties verbeteren.

Met meer dan negentig patenten is Cybex-apparatuur innovatief qua ontwerp, duurzaam qua structuur en biomechanisch correct ontworpen om optimale resultaten te produceren met minimale belasting van het lichaam.

Het aanbod van het bedrijf omvat een volledig scala aan kracht- en cardiotrainingstoestellen. Cybex produceert de grootste selectie krachttrainingstoestellen in de branche met meer dan 150 unieke stukken, waaronder vier complete lijnen krachttrainingstoestellen, naast modulaire, plaatgeladen, losse gewichten en Big Iron.

Cardio-apparatuur omvat een volledige reeks loopbanden en fietsen, plus de revolutionaire Arc Trainer. De Arc Trainer is een uniek aanbod in de categorie elliptische trainers, geschikt voor trainingen met hoge intensiteit en lage impact en wetenschappelijk bewezen om schade aan de knieën te verminderen.

In zowel de kracht- als de cardio-categorie levert de SPARC echte sprintachtige mechanica in een niet-impactomgeving en is het de meest geavanceerde HIIT-oplossing in de branche. Cybex is een pionier in de ontwikkeling van inclusieve fitness en produceert zijn Total Access-productlijn voor personen met een lichamelijke handicap.

Cybex ontwerpt voor klanten die waarde hechten aan prestaties en resultaten, en voorziet in de behoeften van diverse marktsegmenten zoals fitnessclubs, YMCA’s / JCC’s, sportteams, hogescholen, leger, countryclubs en fitnessfaciliteiten op de werkplek.

De kracht van het merk Cybex maakt het aantrekkelijk voor gebruik in hotels en spa’s, maar ook in luxe homegyms. Het bedrijf heeft twee ultramoderne productiefaciliteiten in de VS en meer dan 560 werknemers – die nu allemaal werken onder het merk Life Fitness.

De commerciële producten van Cybex worden in het binnenland verkocht via de directe verkoopafdeling van Cybex, terwijl lichte commerciële en consumentenproducten via gespecialiseerde fitnessdealers gaan. Internationaal worden Cybex-producten verkocht via distributeurs in meer dan 90 landen over de hele wereld.

In 2016 trad Cybex toe tot de Life Fitness familie. Life Fitness is een divisie van Brunswick Corporation en heeft wereldwijd 3.000 werknemers in dienst.