Word een handelaar bij We Buy Gym Equipment

Om handelaar bij We Buy Gym Equipment te worden, hoeft u zich alleen maar te registreren via de link verderop en een van onze teamleden zal contact met u opnemen om nog een paar vragen te stellen.

We hebben ’s werelds beste handelaren in commerciële gebruikte fitnessapparatuur verzameld onder één platform. Hierdoor kunnen sportschoolexploitanten veel handelaren op één plek benaderen om de beste service en prijs te vinden voor hun ongewenste fitnessapparatuur. Het platform biedt een open, professionele en transparante markt voor sportschoolbeheerders en handelaren om zaken te doen. Handelaar worden bij We Buy Gym Equipment is dus eenvoudig!

Onze partners vertegenwoordigen ons en bieden geweldige marktprijzen en een extractiedienst die professioneel en efficiënt is. Als u zich wilt aanmelden als handelaar bij WeBuyGymEquipment, klik dan hier. Nadat u uw wereldwijde regio heeft geselecteerd, gaat u naar de link ‘Hier registreren’ en selecteert u ‘Registreren als handelaar / koper.

Eenmaal geregistreerd en ons kwalificatieproces doorlopen, zal een lid van ons team contact met u opnemen.

Als u succesvol bent in de aanvraag om een ​​handelaar te worden bij We Buy Gym Equipment, zullen we beginnen met het ontvangen van terugkooppakketten via het platform.

U biedt op de productpakketten op basis van de verstrekte informatie, d.w.z. merk, model, leeftijd, staat en foto’s. U kunt de site pas bezoeken om inspectie van producten uit te voeren als de deal is overeengekomen. Op dit punt kunt u voorafgaand aan de extractie een site-onderzoek uitvoeren.

Vanwege de aard van het werk dat ermee gemoeid is, heeft We Buy Gym Equipment methode verklaringen en risicobeoordeling documentatie nodig (voor extractie van fitnessapparatuur uit commercieel onroerend goed), zodat we deze documentatie aan de verkopers kunnen leveren zodra de prijs is overeengekomen. Bovendien wordt van handelaren verwacht dat ze een relevant certificaat van openbare aansprakelijkheidsverzekering overleggen om te bewijzen dat het extractieteam en het bedrijf allemaal gedekt zijn in geval van ongelukken tijdens het verwijderen van producten uit de sportschool.