Hoe verkoop je gebruikte fitness-apparatuur

Handel in fitnessapparatuur

WeBuyGymEquipment is nu de meest populaire manier waarop sportschoolbezitters gebruikte fitnessapparatuur verkopen. Gebruik onze apps – Android- en iPhone-app (ga naar de app / play store en zoek naar ‘WeBuyGymEquipment’) en we bieden u de beste prijs door uw producten te veilen aan wereldwijde handelaars in tweedehands fitnessapparatuur.

Wij Bezorgen U De Beste Prijs

Fitness Produkte Kaufen

Neem geen risico met onbekende dealers, anders riskeer je opgelicht te worden. WeBuyGymEquipment is een onpartijdig biedplatform om u te helpen bij het vinden van de beste marktwaarde voor terugkoopprijs wanneer u tweedehands fitnessapparatuur komt verkopen.

Hoe weten we dat dit de beste prijs is? We doen alleen zaken met de meest gerenommeerde en gevestigde handelaren ter wereld die bieden op commerciële fitnessapparatuur en een eerlijke prijs betalen.

Registreer u als verkoper op WeBuyGymEquipment en upload vervolgens uw pakket gebruikte fitnessapparatuur via de apps of het 3-stappenproces zodra u bent ingelogd op uw dashboard. WeBuyGymEquipment doet de rest!

Beste prijs voor uw oude fitnessapparatuur

Onze superslimme traders kijken welke apparatuur er wordt aangeboden en plaatsen hun blinde bod via het platform. WeBuyGymEquipment neemt het hoogste bod en komt bij u terug met het goede nieuws! Het enige dat u hoeft te doen, is ja zeggen, en wij regelen de betaling en inning namens u.

Bester Ort, um Verkauft​ Gebrauchte Fitnessgeräte

Minimale uitvaltijd voor uw leden - eerste klas logistiek

Om ervoor te zorgen dat al onze handelaren voldoen aan de allerhoogste normen op het gebied van logistieke ervaring en projectbeheer, worden ze allemaal onderworpen aan een intensief doorlichtingsproces. We do not need any cowboys in our saloon!

Het uitwisselen van fitnessapparatuur en het tegelijkertijd installeren van nieuwe producten kan stressvol zijn. Maar het hoeft niet zo te zijn, dus we laten het niet toe.

Niemand wil dat zijn sportschool langer dan nodig gesloten is en daarom werken wij alleen met mensen met bewezen ervaring die hebben gewerkt met toonaangevende namen als Technogym, Precor, Life Fitness, Matrix, Star Trac, Pulse Fitness en Cybex.

De extractie verloopt soepel en uw leden blijven gedurende het hele proces tevreden

Wat we voor u doen

Waarom kiezen voor WeBuyGymEquipment.com?

  • WeBuyGymEquipment garandeert u de beste prijs die de handelaarsmarkt zal betalen
  • Onze handelaren zijn betrouwbaar en gevestigd
  • Het is ZO eenvoudig, vooral met de introductie van de Android- en iPhone-app
  • We werken rond uw openingstijden om downtime te beperken
  • Wij bieden de meest professionele service
  • Voor het geval u het nog niet wist, kunnen we bestaande apparatuur binnen uw sportschool of naar een andere locatie verplaatsen – vraag het ons gewoon!

Als je meer wilt weten over ons en waarom je WeBuyGymEquipment zou moeten gebruiken, klik dan hier.